EloCam

 

Voiko arkipäivän tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta parantaa kamerajärjestelmällä? Me Elotecilla väitämme että voi.

Elocam kamerajärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden katsoa ja valvoa esimerkiksi lasten leikkiä, eläinten poikimisia tai vaikkapa vaarallisia tehtäviä jne.

Järjestelmä koostuu kehittyneestä monitorista joka toimii vastaanottimena ja joka voi toistaa kuvaa jopa neljästä langattomasta kamerasta samanaikaisesti. Sekä kamerat että monitori ovat helposti siirreltävissä langattomien välittimien suuren toimintasäteen sisällä.

Mukavuus

Maatiloilla eläimien synnytysaikoihin tulee tehtyä monta ylimääräistä tarkistuskäyntiä eläintilaan. Elocamin avulla saat olla rauhassa kunnes järjestelmä antaa tiedon että jotain alkaa tapahtua.

Turvallisuus

Jos sattuisi tapahtumaan onnettomuus kun työskentelet yksin siilossa tai teet polttopuita – paljonko aikaa ehtisi kulua ennen kuin joku huomaisi sen? Elocamin avulla muu pihanväki voi tarkkailla työtäsi ja onnettomuus huomataan nopeasti.

Tehokkuus

Täytyykö työtehtäviä usein keskeyttää koska muut paikat tilalla vaativat tarkastamista? Elocamin avulla voit aina tarkkailla muita paikkoja – riippumatta siitä missä itse olet.

Järjestelmän ominaisuudet

Langattomat kamerat antavat selvän kuvan myös heikossa valossa.

Äänentoisto on tärkeä tilanteen arviointia varten, joten kamerat ovat tietenkin varustettuja mikrofonilla. Jotta järjestelmä ei häiritsisi arkea, on Elotec kehittänyt toiminnon Smart Mute, joka suodattaa turhat taustaäänet, mutta toistaa äänet heti kun jotakin normaalista poikkeavaa tapahtuu ja esimääritetty ääniraja ylitetään.

Uudet tulevat toiminnot asennetaan automaattisesti ilmaisen online-päivityksen avulla.

Järjestelmä on kehitetty maatilaa varten, mutta voidaan myös käyttää esimerkiksi teollisuudessa tai rakennustyömaalla. 

elocam_icons_touch_1301915352_250x250   brakett_howto_2_1301914811_250x250
Kosketusnäyttö selkeillä kuvakkeilla tarjoaa yksinkertaisen käytön.
Kantokahvat ja pikakiinnitystelineet mahdollistavat yksiköiden helpon siirrettävyyden sinne missä niitä tarvitaan.