EO 120

Sarjaan kytketyt langattomat palovaroittimet varmistavat että kaikki rakennuksessa olevat huomioi hälytyksen, mutta kuinka voidaan paikantaa paloalue kun kaikissa huoneissa palovaroittimet hälyttävät yhtä aikaa?

eo_120_m1EO120 sisältää Elotec:n paikantamistoiminnon jonka avulla tulipalo voidaan paikantaa yhden napin painalluksella millä tahansa palovaroittimella. 

Monet halvat savuvaroittimet jotka on mahdollista liittää yhteen langattomasti, käyttävät vapaalla olevaa 433 MHz taajuusaluetta, jota myös esimerkiksi autotallinavaajat, leikkikalut jne. käyttävät. EO120 käyttää 868 MHz, joka on toimintavarma ja turvallinen taajuusalue. 15 eri kanavaa mahdollistaa sen että varoittimet voidaan asentaa useampaan asuntoon tai rakennukseen, ilman että ne vaikuttaisi toisiinsa.

Helppokäyttöinen repeater toiminto laajentaa toimintoaluetta kun edessä on pitkiä välimatkoja. 

EO120 toimitetaan paristolla jonka odotettu käyttöikä on 8 vuotta!

Helppo hallinta

elofinn_200pxEO 120 palovaroittimille löytyy myös EloFINN käyttölaite. EloFINN yksikön avulla saadaan palovaroittimet helposti testattua, palopaikka paikannettua tai palovaroitinjärjestelmä vaiennettua sopivalla käyttökorkeudella, ilman tarvetta yltää katossa oleviin palovaroittimiin.Tässä suora linkki tuotesarjaan verkkokaupassamme