Aspect

ae2010_front_250 Näytteenottoilmaisimet ovat Elotecin päätuotteita. Olemme saavuttaneet ainutlaatuisen kokemuspohjan yli 55 000 myydyllä yksiköllä, maatalouteen ja muihin vaativiin ympäristöihin.

Ilmaisintyypit

Elotec on kehittänyt uusia ilmaisintyyppejä vastaamaan kaikkien eri alueiden tarpeita – kriittisistä puhtaista kohteista, maatalouteen ja raskasteollisuuteen – tämän ansiosta Elotec ASPECT on erittäin sopeutuvainen kaikkiin olosuhteisiin.

Grizzle on luotettava ilmaisin näkyvälle savulle, myös erittäin pölyisissä tiloissa.

Nitro havaitsee savua ja näkymättömiä palokaasuja, myös syövyttävissä ympäristöissä joissa on paljon ilmassa leijuvaa pölyä.

Lazeer hyödyntää molempien ilmaisintyyppien yhdistelmää saavuttamaan korkeimman mahdollisen herkkyyden kaikille palokaasuille, ja käytetään puhtaissa tiloissa erittäin varhaisen palon ilmaisuun.

Tärkeitä käyttöalueita

Teollisuus- ja maatalousrakennusten kattokorkeuden ja ilmastointijärjestelmien takia nämä tulisi suojata B luokan herkkyydellä. Näiden tilojen mahdolliset korroosoivat kaasut ja pölyisyys voivat aiheuttaa erheellisiä hälytyksiä – ja jopa johtaa vikoihin – laitteissa joita ei ole näihin olosuhteisiin kehitetty.

Elotec ASPECT on ainut markkinoilla oleva yksikkö joka on rittävän vakaa toimimaan ongelmitta näissä olosuhteissa ja samalla ylläpitää B luokan herkkyystason EN54-20 mukaan.

Maatalous

ikon_låveASPECT on ainutlaatuinen näytteenottoilmaisin maatalouteen, joka jo vuodesta 1992 on näyttänyt vaikuttavia tuloksia pohjoismaisissa navetoissa, siipikarjatiloissa, talleissa ja kasvihuoneissa.

Teollisuus

ikon_industriASPECT ilmaisee varhain ja luotettavasti palon, pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä, ja on ykkösvalinta teollisuus- ja varastohalleihin.

Kirkot

ikon_kirkeASPECT on huoltoystävällinen ja lähes näkymätön savunilmaisujärjestelmä kirkkosaliin. Ja koska se on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, tämä pystyy käsittelemään suuret lämpötilamuutokset ongelmitta, ja tarjoaa tavallista pisteilmaisinta korkeamman herkkyyden korkeissa kirkkosaleissa.

WiFi diagnoosimoduuli

Telefon med visning av flow-verdierAspect-WiFi lisävarusteella käyttöönotto ja huolto on entistäkin helpompaa. Kaikki tiedot ja konfigurointimahdollisuudet ovat helposti saatavilla älypuhelimellasi. (Sovellus Android käyttöjärjestelmälle.)

Tarkista

Huoltoilmoitukset ja tilatiedot näytetään selkeällä tekstillä – ei enää LED-yhdistelmiä tulkittavana. Ehdotukset huoltotoimenpiteille näkyvät heti, jotta mahdolliset ongelmat saadaan oikaistua nopeasti ja helposti.

Konfiguroi

Kaikki ohjelmaparametrit ja asetukset ovat säädettävissä selkeissä valikoissa sovelluksessa.

Dokumentoi

Annettujen putkisto-tietojen ja mittausarvojen perusteella sovellus pystyy laskemaan jos asennus täyttää vaatimukset, ja pystyy luomaan järjestelmäraportin liitteeksi käyttöönottopöytäkirjaa varten. Mahdollisuus järjestelmätietojen ja konfigurointien pilvi-tallennukseen.


collage_pipe-parts

Varusteet