collage_pipe-parts

Varusteet

Kaikki tarpeelliset lisävarusteet erikoiskohteisiin joissa tarvitaan enemmän puhtautta, suodatusta tai muita mukautuksia.

Elotecin putkistot ja putkenosat ovat erikoisvalmistettuja käyttötarkoitusta varten, ja niillä on monia erikoisia ominaisuuksia, kuten sisäinen Ra-arvo 1,6. Tämä estää pölyn ja bakteerien kertymisen putkistoon, ja edesauttaa savun kuljettamista.

Kun putkistojen pituudet lähestyvät 100 metriä, vaativat laajennuskertoimet että kiinnitysmateriaalit sallivat putkistojen laajenemisen ilman turvallisuuden vähentämistä. Ulospuhallusmoduulit ovat helposti asennettavissa klick-lukitusmenetelmällä, ja näitä käyttämällä saadaan analysoitu ilma johdettua takaisin esim. eläintilaan jotta saadaan mahdollinen ala- tai ylipaine tasapainotettua.


elovac_front_100pxEloVac on helppokäyttöinen mutta tarpeellinen työkalu putkistojen suunnitteluun ja asentamiseen 100 % tarkkuudella, ilman laskentaohjelmien tarvetta. EloVacilla varmistetaan että kaikki näytteenottopisteet toimivat kaikissa olosuhteissa.


Vulcan syklonisuodatin on Elotec-patentoitu ratkaisu joka suodattaa samassa laitteessa sekä pölyä että kondenssia – ilman vaikutusta vasteaikaan tai herkkyyteen.

EloClean on Aspect 2010 kanssa yhdessä toimiva automaattinen puhdistusjärjestelmä joka puhdistaa putkistot määräajoin fyysisesti, ilmalla ja nesteellä. EloClean on kehitetty ylläpitämään herkkyyttä ja nopeaa vasteaikaa pölyisimmissä ja vaativissa olosuhteissa.


Sovitinkortti mahdollistaa putkistokohtaisen hälytyksenosoituksen. Yhteenkuuluvan alueen ulkopuolelle voidaan laittaa salamavalo osoittamaan m.m. palokunnalle miltä alueelta hälytys on tullut.
sketch_aspect_ib2010