Avoimet työpaikat

- Huoltoteknikko

Haemme tiimiimme huoltoteknikkoa.

Huoltoteknikon työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Huoltoteknikon toimenkuvaan kuuluu turvajärjestelmien kuten palovaroitin –ja paloilmoitinjärjestelmien käyttöönottoon liittyvät työtehtävät, sekä niihin liittyvät laitteiden huolto-, ylläpito- ja vikakorjaustehtävät. Turvajärjestelmiin kuuluvat myös Elotecin myyntiohjelmassa olevat turva- ja opasvalo-, kameravalvonta -ja murtohälytysjärjestelmät. Huoltokohteita on ympäri maan ja suurin osa niistä sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä pohjanmaalla. 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus osallistua myös myyntityöhön myynnin tukena. Toivomme, että sinulla on vähintään sähköasentajan koulutus ja muutama vuosi työkokemusta alalta joko heikkovirtalaitteiden asennuksien tai sähköasennuksien parista. Luonteeltasi olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.

Työ edellyttää B-luokan ajokorttia, matkustamista 2-3 päivää viikossa sekä itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi työkokemus alalta, ja erityisesti paloilmoitinjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän erilaisten turvajärjestelmien parissa, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen peter@elotec.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Peter Kvis p. 0400 663 251.