Avoimet työpaikat

 - Huoltoteknikko pääkaupunkiseudulle

Haemme Helsingin toimipisteeseen huoltoteknikkoa.

Helsingin aluekonttorin toimialueeseen kuuluu Etelä-Suomi, mutta pääpaino on pääkaupunkiseudulla. Huoltoteknikon työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Huoltoteknikon toimenkuvaan kuuluu turvajärjestelmien kuten palovaroitin –ja paloilmoitinjärjestelmien käyttöönottoon liittyvät työtehtävät, sekä niihin liittyvät laitteiden huolto-, ylläpito- ja vikakorjaustehtävät. Turvajärjestelmiin kuuluva myös Elotecin myyntiohjelmassa olevat turva- ja opasvalo-, kameravalvonta -ja murtohälytysjärjestelmät.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus osallistua myös myyntityöhön myynnin tukena. Toivomme, että sinulla on vähintään sähköasentajan koulutus ja muutama vuosi työkokemusta alalta joko heikkovirtalaitteiden asennuksien tai sähköasennuksien parista. Luonteeltasi olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi työkokemus alalta, ja erityisesti paloilmoitinjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän erilaisten turvajärjestelmien parissa, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen peter@elotec.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Peter Kvis p. 0400 663 251 tai myyntipäällikkö Petri Gröhn p. 050 364 2448.