cx_header_fi

Elotec CX

Elotec CX on hybridi langaton/langallinen yhdistelmäkeskus jossa on 6–12 langallista silmukkaa ja tukee lisäksi 32 langatonta yksikköä.

b44_overview_512Kaikki langattomat yksiköt ovat varustettuja lämpötila-antureilla, mikä mahdollistaa eri huoneiden lämpötilojen valvonnan. Ulostulot voidaan asettaa aktivoitumaan jos lämpötila on toivotun alueen ulkopuolella.

Murto

Elotec CX on jaettavissa neljään eri osioon, ja soveltuu siksi hyvin käytettäväksi myös usean asunnon ja/tai yrityksen taloyhtiöihin. Keskus on hyväksyttävänä EN 50131‑1 luokan 3 mukaan.

Palohälytys

Elotec CX:ään voidaan liittää langattomia tai neljän-johtimen palovaroittimia. Kaikkien langattomien varoittimien summerit voidaan asettaa aktivoitumaan palohälytyksen sattuessa antamaan selkeän hälytyksen koko talossa.

Monilla on vaikeuksia muistaa koodi hälyttävien summerien ympäröivänä kun halutaan vaientaa itseaiheutettu palohälytys. Elotec on siksi kehittänyt toiminnon jonka avulla palohälytys saadaan vaiennettua yhdellä painalluksella. Murtohälytykseen liittyvät toiminnot ovat edelleen suojattuja koodilla.Berøringsfølsomt betjeningspanel

Hälytyksensiirto

Elotec CX sisältää integroidun quad-band GSM-lähettimen joka tukee kahden SIM-kortin samanaikaista käyttöä, jonka ansiosta hälytyksensiirto saadaan kahdennettua toisistaan riippumattomilla GSM-verkoilla. GSM-moduuli mahdollistaa järjestelmän etäohjauksen SMS-kautta ja lisäksi myös etäkonfiguroinnin ilmaisella Elotec ConfigTool-ohjelmalla.