elocare-r-og-s.512.300

Elotec EloCare tunnistinteknologia

Elotec EloCare X10 tarkkailee läsnäoloa ja hengitystä tutkan ja tekoälyn avulla.

Ratkaisu on Elotecin itse kehittämä ja se perustuu tutkateknologiaan joka pystyy seuraamaan liikkeitä huoneessa aina ihmisen rinnassa tapahtuviin liikkeisiin asti.

Järjestelmä hälyttää kun tällaiset liikkeet lakkaavat tai alittavat tietyt kynnykset ja antaa helposti ymmärrettävää tietoa läsnä olevalle henkilökunnalle.

Tämä tarjoaa mahdollisuuden havaita epänormaalit tilanteet ja suorittaa tarkempia tarkastuksia ja toimenpiteitä.

Ensimmäisenä maailmassa

Järjestelmä on varustettu tekniikalla ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla joita vain Elotec toimittaa tunnetuilla markkinoilla.

adressa.elocare.1

Maailman ensimmäisenä toimittajana useilla segmenteillämme olemme rakentaneet vankan kokemuksen räätälöidyistä käyttäjäystävällisistä ratkaisuista. 

Elotec EloCare X10 vankilaan ja putkaan

Järjestelmän tarkoituksena on antaa henkilökunnalle varmuus siitä että suljetuissa tiloissa olevat vangit ovat valvottuina myös pakollisten tarkastusten välissä.

elocare-spers1screen
Pidätyksen ja vankeusrangaistuksen yhteydessä Elotec EloCare X10 tunnistaa läsnäolon, liikkeen ja hengityksen avulla, määrittämättä syytä näiden parametrien muutoksille *).
 
Tarkoituksena on auttaa henkilökuntaa seuraamaan vankien elämänmerkkejä ja liikkumista olemassa olevien rutiinien ohella.

 

On jo asennettu useissa maissa

Elotec EloCare X10 on jo asennettu useisiin vankiloihin Norjassa ja muissa maissa. Työskentelemme jatkuvasti projektien parissa ja kysyntä on suuri niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Elotec EloCaren muut käyttötarkoitukset

Laitteet voivat auttaa tehostamaan resurssien käyttöä useilla osa-alueilla ja aiomme muun muassa pystyä auttamaan terveys- ja hoitopalveluiden ammattilaisia. Siellä Elotec EloCare X10 tarjoaa asiakkaan silmälläpidon mahdollisuuden, järjestelmä ei korvaa ihmiskontaktia tai lääkintähenkilöstön suorittamia tutkimuksia. 

 

Elotec voi tarjota integraatioratkaisuja, jotka keskustelevat olemassa olevien järjestelmien kanssa, sekä uusien teknisten ratkaisujen mukautuksia ja täydentämisiä.

elotec_scene6.app

 

 

 

 

 

 

Elotec EloCare X10:n käyttö kotipalveluissa tarjoaa myös vanhuksille ja hoidon tarpeessa oleville turvallisuutta, ja he voivat asua kotona pidempään.

Elotecilla on nyt myös kehitteillä täysin uusi ja uraauurtava teknologia lääketieteellisen hyväksynnän alla, laajaan käyttöön terveydenhuollossa ja muilla segmenteillä (esim. kotimarkkinoilla)

*) Elotec EloCare X10 ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia.

elotec_scene3.1
 

Onko sinulla kysyttävää Elotec EloCare X10:stä, haluatko tarjouksen tai lisätietoja? Soita 06 2228 401 tai lähetä sähköposti info@elotec.fi