header_landbruk_02

Palovaroitin maatilalle

Maatilan palovaroitin on investointi turvallisuuteen sinulle ja läheisillesi. Voit myös säästää vakuutuskustannuksissa.

Palon sattuessa ensimmäiset minuutit ovat tärkeimmät – Elotecin palovaroitinjärjestelmä hälyttää jo siinä vaiheessa kun sinulla on vielä mahdollisuus toimia itse.

Maatila asettaa erityisiä vaatimuksia palovaroitinjärjestelmältä. Kun eläintilojen äärimmäisten olosuhteiden haaste oli ratkaistu, esittelimme ensimmäisen näytteenottoilmaisimemme, joka on monessa järjestelmässä ollut jatkuvassa käytössä jo yli 15 vuotta! Tuotetta on jatkuvasti kehitetty, ja nykyisellä versiolla on vielä parempi suorituskyky – karsimatta niitä hyviä ominaisuuksia jotka ovat tehneet tuotteen niin hyvän vastustamaan äärimmäisiä olosuhteita. 

Elotec on markkinajohtaja alueella, ja on vuodesta 1992 toimittanut järjestelmiä maanviljelijöille Pohjoismaissa. Kehitystyössä on panostettu helppoon asennukseen ja suojaukseen ylijännitteitä vastaan.

Meidän järjestelmämme ovat alusta asti sisältäneet ainutlaatuisia ja innovatiivisia toimintoja tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Monen vuoden kokemus, ja yli 55 000 toimitettua näytteenottojärjestelmää, osoittavat sen että Elotecin palovaroitinjärjestelmät ovat todella vakaat ja luotettavat.