Magnum

Magnum-tuotesarja sisältää Magnum 10 ja Magnum 25 keskukset. Molemmilla keskuksilla on samat helpot käyttötoiminnat ja konfigurointikäytännöt – ero löytyy laajennusmahdollisuuksista.

Keskuksilla on suuri kapasiteetti – jokaisella silmukalla on 125 ainutlaatuista yksikköosoitetta ja tehokas virransyöttö. Varjosireenien käyttö mahdollistaa suuren määrän silmukkaohjattujen sireenien käyttöä ilman että ilmaisimien tai muiden yksiköiden osoitteita varataan.

Osoitetut ja kytketyt yksiköt tunnistetaan automaattisesti, ja järjestelmä on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Ohjelmointi voidaan tehdä keskuksen paneelin kautta, IR-kaukosäätimellä, PS/2 näppäimistöllä tai tietokoneella, omalla konfigurointiohjelmalla. Konfigurointi on yhtä helppoa kuin matkapuhelimen käyttö! 

I/O-yksiköiden ja hälyttimien joustava konfiguraatio mahdollistaa yksityiskohtaisen asennuksen. 384 ohjelmoitavaa ryhmää ja 512 sireeni ja I/O-ryhmää mahdollistavat järjestelmän sopeutumisen jokaiseen tarpeeseen.

Magnum 25 – Paloilmoitinkeskus joka vastaa kaikkiin haasteisiin

magnum_25 Magnum 25 on tehokas analoginen osoitteellinen paloilmoitinjärjestelmä jossa on mahdollisuus jaetulle älykkyydelle. Korkea tasoiseset redundanssi ja varakäynti-ratkaisut tekevät Magnum 25 keskuksesta sopivan myös haastaviin kohteisiin. Moduuli-systeemiin perustuvaa järjestelmää on helppoa laajentaa.

Magnum 25 voidaan toimittaa yhdellä tai kolmella suursilmukalla, ja järjestelmää voidaan laajentaa jopa 96 suursilmukaan alakeskus verkoston kautta. Nämä alakeskukset voidaan toimittaa ”black boxina” tai käyttöpaneelin kanssa.

Pääkeskuksen, ala-keskuksien ja käyttöpaneelien välinen verkkoyhteys voidaan toteuttaa RS485, valokuitu tai TCP/IP yhteydellä. RS485 ja valokuituverkossa voidaan mahdollisimman korkeaa turvallisuutta varten käyttää redundanttista kaksisuuntaista ringbus-verkkoa.

Magnum 10 – pieni tehopakkaus 

magnum_10_flush

Toiminnallisesti samanlainen kuin isoveli Magnum 25, mutta toimitetaan tiivistetyssä kotelossa ja yhdellä suursilmukalla. Keskus voidaan laajentaa toisella suursilmukalla ja lisäkäyttöpaneeleilla, mutta alakeskuksia ei voida käyttää.