Uusi murtohälytinkeskus

td_840_pers_300px Elotec tuo markkinoille täysin uuden hybridi yhdistelmäkeskuksen. Elotec CX tarjoaa 12 langallista silmukkaa ja tukee 32 langatonta yksikköä. Keskus on jaettavissa neljään osioon, ja soveltuu siksi hyvin käytettäväksi myös usean asunnon ja/tai yrityksen taloyhtiöihin.

Elotec CX sisältää integroidun quad-band GSM-lähettimen joka tukee kahden SIM-kortin samanaikaista käyttöä, jonka ansiosta hälytyksensiirto saadaan kahdennettua toisistaan riippumattomilla GSM-verkoilla. GSM-moduuli mahdollistaa järjestelmän etäohjauksen SMS-kautta ja lisäksi myös etäkonfiguroinnin ilmaisella Elotec ConfigTool-ohjelmalla.

Palovaroitintoiminnot

Elotec CX:ään voidaan liittää langattomia palovaroittimia, ja palohälytyksen sattuessa kaikkien palovaroittimien summerit hälyttävät antaen selkeän hälytyksen koko talossa.

Monilla on vaikeuksia muistaa koodi hälyttävien summerien ympäröivänä kun halutaan vaientaa itseaiheutettu palohälytys. Elotec on siksi kehittänyt toiminnon jonka avulla palohälytys saadaan vaiennettua yhdellä painalluksella. Murtohälytykseen liittyvät toiminnot ovat edelleen suojattuja koodilla.


Jännittäviä lisämahdollisuuksia
Elotec CX on mahdollista virittää päälle ja pois sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella, yhdistettynä kulun valvontaan. Järjestelmä voidaan myös integroida kamerajärjestelmään - Elotec:lta löytyy tavallisen palovaroittimen kokoinen minidome kamera.