Paloilmoitin kirkkoihin

Kirkkojen palosuojaus on erittäin tärkeää materiaalisten ja tunnearvoisten esineiden takia, mutta monet kirkkorakennukset esittävät omat vaatimuksensa olosuhteiden sekä esteettisyyden suhteen. Erityisesti vanhoissa kulttuurisuojatuissa kirkoissa ei haluta teknisiä laitteita esille.

Tehokas suojaus joka ei näy

Jotta ei puuduttaisi kirkon taiteelliseen ympäristöön, on Elotec painostanut laitteiden minimaaliseen näkyvyyteen.

Elotecin näytteenottoilmaisimella putkistot voidaan vetää välikatossa, ja vain pienet haistelijat asennetaan kirkkosalin puolelle. Tämä mahdollistaa huoltovapaan, ja lähes näkymättömät ilmaisupisteet, ja yhden huoltopisteen jonka voi sijoittaa helppopääsyiseen paikkaan.

Näytteenottoilmaisin analysoi jatkuvasti savunmäärä ilmasta, joka imetään näytteenottoputkiston kautta. Näytteenottopisteitä voidaan myös asentaa ulos katon alle jolloin saadaan myös ulkoinen suojaus. 

Vakaat ilmaisuperiaatteet

Matalat lämpötilat ja suuret lämpötilanmuutokset kirkoissa joita normaalisti ei lämmitetä voivat olla rasitus teknisille laitteille. Elotecin järjestelmät on kehitetty kestämään nämä äärimmäiset olosuhteet, ja lämpötila, kosteus tai pöly eivät vaikuta niihin. Tämä antaa luotettavan ilmaisun, ilman erheellisiä hälytyksiä.