header_jubilee_01-2

Jubilee

Mikäli asuinrakennukselle on haettu rakennuslupaa 1.2.2009 tai sen jälkeen, tulee asunnot varustaa sähköverkkoon kytketyillä palovaroittimilla huoneistokohtaisesti. Perinteiset paristokäyttöiset savuvaroittimet eivät enää kelpaa.

elotecniq_front_250 Jubilee Elotec:lta täyttää ympäristöministeriön E1 (2008) ja sisäasiainministeriön 239/2009 vaatimukset, ja sisältää rivin toimintoja jotka edesauttavat nopeaa palonpaikantamista sekä antaa tehokkaan hälytyksen. 

  • Helposti saatavilla ja vaihdettavissa oleva varmennusparisto kaikille varoittimille
  • Sisältää patentoidun paikantamismenettelyn nopeaa paikantamista varten 
  • Helppokäyttöinen – ainoastaan yksi käyttöpainike 

Täysi hallinta – maailman pienimmällä palovaroitinkeskuksella!

savunkehitys

Kapasiteetti
Mallista riippuen Jubilee keskukseen voidaan liittää kahdeksan tai viisitoista savu- tai vesihälyttimiä jaettuna kahteen silmukkaan. Savuvaroittimilla (optiset tai ioniset) on kaikilla omat hälyttimet sisäänrakennettu. Kuin yksi varoitin havaitsee savua, kaikki hälyttävät.

Ulostulot
Keskuksessa on kaksi ulostuloa, kärkitiedot, joilla voidaan lähettää hälytystiedot eteenpäin esimerkiksi ulkoiselle hälyttimelle tai/ja laitteistolle joka voi lähettää hälytyksen matkapuhelimeen tai hälytyskeskuksille jne.

Irtikytkentä
Jubileessa on sisäänrakennettu irtikytkentätoiminto, jonka avulla voit tarvittaessa kytkeä kaikki varoittimet irti yhdellä painalluksella. Automaattinen takaisinkytkentä tapahtuu 15 minuutin kuluttua.

Vesivahinko
Jos järjestelmään liitetään vesi-ilmaisimia, järjestelmä voi hälyttää kosteudesta ja mahdollinen vesivahinko voidaan välttää.

Paniikkitoiminto
Keskus voi antaa paniikkihälytyksen jos painiketta painetaan määrättyjä kertoja.

Tässä suora linkki tuotesarjaan verkkokaupassamme